Pinsam händelse igår | I Just Want To Have Fun

I Just Want To Have Fun

Annons

Pinsam händelse igår

Hej solstrålar tänkte berätta att igår hände mig en smått pinsam händelseblush. Jag var hos min bästa vän, och när vi gick upp till hans pappa så började vi prata om hans “sår” på handen. Då kommer mamman och säger att pappan får smörja in “såren”. Då svarar han : ” Men om jag smörjer in såren, då kan jag inte ta i musen, det är inte så kul om jag får salva på den”  Typiskt mig så tänker jag på en annan mus än vad han menade, så jag började le stort och höll mig knappt för skratt. Hans pappa kollade på mig och log o jag trodde jag skulle dö. Pinsamt, nu tror dom att jag är värsta snuskhummern, haha. Fast jag gillar och missuppfatta sakerwink

XOXO/ Anna Olivia heart

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats