Migrän med stort m | I Just Want To Have Fun

I Just Want To Have Fun

Annons

Migrän med stort m

lales.blogg.se

Bild : lales.blogg.se

Hejsan, förlåt för dålig uppdatering igår med hade fullt upp med att plugga inför matte provet idag. Och när klockan var 22 fick jag migrän å det håller i sig än 🙁 . Har tagit huvudvärks tabletter med dom funkar inte. Så jag kommer nog vara tvungen att skippa provet, FAN! angry . Jag tog nyss en till tablett och om den inte funkar heller så drar jag hem till mina föräldrar som planerat. Kommer få vänta på mamma i 3 timmar så jag tänkte att jag ska shoppa lite “måste ha stuff  ” innan jag tar bussen hem. Då slipper jag vänta så länge, smart jag är 😉 haha.  Nu ska jag plugga vidare på Geografin, jag har ju trots allt lektion än… 😛

XOXO/ Anna Olivia heart

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats